OBVESTILA IN NOVICE

Kontakt

ZDRAVSTVENI DOM BOHINJ
Triglavska cesta 15
4264 Bohinjska Bistrica
Telefon: (04) 57 27 100
Fax: (04) 57 27 120
e-naslov: tajnistvo@zd-bohinj.si

Vodja ZD Bohinj:
Selma Brence Černezel, dr.med.

Vodja zdravstvene nege:
Lucija Dobravec Odar, dms

AKTIVNOSTI ZVC BOHINJ

10. maj 2023

Spoštovani Bohinjci
V Zdravstvenovzgojnem centru Bohinj, ki deluje v okviru Zdravstvenega doma Bohinj, smo uspešno začeli z delavnicama Zdravo hujšanje in Spoprijemanje s stresom. Obenem redno obiskujemo učence v matični šoli ter podružnici v Srednji vasi in najmlajše otroke v vrtcu. Načrtovan občinski preizkus hoje na 2 kilometra je žal odpadel zaradi izjemno hladnega in mokrega vremena tiste dni.
Ta mesec povabimo na delavnico Podpora pri spoprijemanju z depresijo, ki je namenjena vsakomur, ki pri sebi ali pri svojcih opaža simptome in znake depresije in trenutno ni vključen v zdravljenje kje
drugje. Zaradi zagotovitve mest vas prosimo, da se prijavite po telefonu ali e-pošti!
Za pomoč, dodatne informacije ali prijavo na dogodke nas lahko pokličete vsak delovni dan na telefonsko številko 030 711 444 ali nam pišete na zvcbohinj@zd-bohinj.si.
Bodite dobro in (p)ostanite zdravi.

V sredo, 7. 6. 2023, bo v Kulturnem domu Joža Ažmana predstavitev pripomočkov Neuroth in specializirane trgovine Ortana, na katerem bomo merili tudi vitalne funkcije.

V petek, 9. 6. 2023 ob 10. uri BO preko ZOOM-a potekalo srečanje o prepoznavanju simptomov depresije v okviru lokalnega društva Europa Donna. 

Tina Poljanec, diplomirana medicinska sestra

« nazaj na seznam