OBVESTILA IN NOVICE

Kontakt

ZDRAVSTVENI DOM BOHINJ
Triglavska cesta 15
4264 Bohinjska Bistrica
Telefon: (04) 57 27 100
Fax: (04) 57 27 120
e-naslov: tajnistvo@zd-bohinj.si

Vodja ZD Bohinj:
Selma Brence Černezel, dr.med.

Vodja zdravstvene nege:
Lucija Dobravec Odar, dms

Poletne aktivnosti ZVC (Zdravstveno vzgojni center) Bled Bohinj

16. avgust 2023

V mesecu avgustu vas prisrčno vabim na SPROŠČANJE, ki bo na vrtu Bohinjske hiše (nekdanje stavbe vrtca) ob četrtkih, 10. 8., 17. 8. in 24. 8., vedno ob 9. uri. S seboj prinesite podlogo ali brisačo, na katero se boste lahko usedli oziroma ulegli. Delavnica je brezplačna.
V primeru dežja ali bolezni srečanje odpade.

»Bolj pomembno kot kaj žremo, je to, kaj nas žre.« Vse prepogosto so to slabi odnosi z družinskimi člani, sodelavci ali prijatelji. Zato jeseni začnemo z novo delavnico ZDRAVI ODNOSI in STRES. Prijave so že odprte, le do zapolnitve vseh mest.

V poplavi nasvetov in številnih člankov o zdravi hrani, ki jih pogosto pišejo »strokovnjaki«, smo že popolnoma zmedeni, kaj lahko jemo in česa ne. Prvo pravilo pa vseeno ostaja, da je pomembno v hrani uživati. Zato vas septembra vabim na individualno prilagojeno delavnico ZDRAVA HRANA ZAME. Če si ob tem želite okrepiti tudi vaše mišice in izboljšati fizično pripravljenost, vas vabim na tedensko vadbo s fizioterapevtko – GIBAM SE, ki bo prilagojena vašim morebitnim gibalnim omejitvam.
Vse delavnice so za vas brezplačne, saj jih financira ZZZS.
Pokličite in končno naredite nekaj tudi ZASE – vaše srce vam bo hvaležno. Informacije in prijave so možne na e-naslov zvcbohinj@zd-bohinj.si ali po telefonu na številki 030 711 444.
(P)ostanite zdravi.

Kajenje je passé.
Ste že odločeni? Ste že večkrat poskusili sami, pa ni šlo? Ste se vrnili nazaj na stara pota?
Za individualno pomoč, skupinsko podporo ali zadnjo »brco« pokličite 030 711 444. Skupinska delavnica bo potekala jeseni, za individualno odvajanje pa se lahko dogovorimo kadarkoli med letom. Dobrodošli! Tina Poljanec, dipl. m. s., Zdravstveno vzgojni center Bled Bohinj

« nazaj na seznam