OBVESTILA IN NOVICE

Kontakt

ZDRAVSTVENI DOM BOHINJ
Triglavska cesta 15
4264 Bohinjska Bistrica
Telefon: (04) 57 27 100
Fax: (04) 57 27 120
e-naslov: tajnistvo@zd-bohinj.si

Vodja ZD Bohinj:
Selma Brence Černezel, dr.med.

Vodja zdravstvene nege:
Lucija Dobravec Odar, dms

AKTIVNOSTI ZVC BOHINJ

5. julij 2023

Spoštovani Bohinjci.

V Zdravstveno vzgojnem centru Bled Bohinj vam bomo v juliju in avgustu na voljo predvsem za individualna svetovanja, ki se tičejo zdrave hrane, gibanja, opuščanja kajenja in stresa. Obenem pa vam nudimo tudi podporo pri spoprijemanju s tesnobo oziroma depresijo. Vsa svetovanja so brezplačna!

Z vami bi rada delila še nekaj sporočil zadovoljnih udeleženk delavnic: »Rada bi se vam zahvalila za včerajšnje srečanje. Prižgala se je lučka na koncu tunela, da v tej stiski nisem sama. » In še: »Vsak človek, ki ga srečamo v življenju, nosi za nas pomembno sporočilo. Če si dovolimo biti odprti, ga tudi slišimo. Danes sem slišala veliko takih sporočil od vas.« 

Vsak četrtek (13. 7., 20. 7. in 27. 7.) bomo med 8. in 10. uro v avli Zdravstvenega doma Bohinj izvajali brezplačne orientacijske meritve krvnega tlaka, holesterola in krvnega sladkorja – vljudno vabljeni.

Za pomoč, dodatne informacije ali prijavo na dogodke nas lahko pokličete vsak delovni dan na telefonsko številko 030 711 444 ali nam pišete na zvcbohinj@zd-bohinj.si.

Bodite dobro in (p)ostanite zdravi.

Tina Poljanec, diplomirana medicinska sestraBohinjske novice (julij 2023):

« nazaj na seznam